Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Un set pentru grădiniță sau creșă format dintr-un ghiozdănel, un prosopel și etichete termoadezive pentru haine, toate personalizate! Ideal la creșă, grădiniță sau la școală, în tabără sau în excursii. Ghiozdănelele sunt disponibile în 10 variante de modele și se personalizează cu numele copilului, cu un font obișnuit (inclus în preț) sau cu un font stilizat, dintre cele disponibile. Prosopelul este din bumbac 100% și este disponibil în două variante de dimensiuni: 30 x 50 cm sau 50 x 90 cm și într-o gamă variată de culori. Densitate: 550 gr/mp. Etichetele sunt termoadezive, simplu de aplicat (cu ajutorul fierului de călcat) și rezistente, ideale pentru a identifica hainele celor mici.

Etichetele personalizate se vând la seturi de câte 10, 20, 30, 40, 50 sau 100 de etichete. Fiecare set va avea un design unic (toate etichetele din set vor fi la fel). Dimensiuni: 46 x 12 mm (dreptunghiulare, cu colțuri rotunjite). Material: polipropilena. Hainele pe care se aplică etichetele personalizate trebuie să fie spălate la temperaturi sub 50 de grade. Etichetele nu se vor decolora, dar se vor dezlipi dupa mai multe cicluri de spălare (aproximativ 40, în condițiile în care sunt aplicate conform instrucțiunilor). 

Instrucțiuni de aplicare pentru etichete:

  1. Reglați mașina de călcat la cea mai înaltă temperatură (150-170°C). FĂRĂ ABURI!
  2. Așteptați până ce fierul se încinge
  3. Călcați materialul peste care urmează să aplicați eticheta, pentru a îl încălzi, usca și netezi
  4. Așezați eticheta pe material, în poziția dorită
  5. Acoperiți eticheta cu o bucată de material din bumbac, subțire și uscată
  6. Presați cu putere și mențineți fierul de călcat pentru aproximativ 15 secunde. NU MIȘCAȚI fierul de jur împrejur. Așteptați ca eticheta să se răcească și repetați această operațiune de 2-3 ori.
  7. Nu spălați materialul pe care ați aplicat eticheta 24 de ore de la aplicare.

Tot pentru cei mici, vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigri și multe altele! 

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet grădiniță / creșă nr. 2: ghiozdănel, prosopel și etichete personalizate
Scrie recenzia ta!
Prosoape personalizate cu porecle

Prosoape personalizate cu nume și porecle

Expresii Valentins Day pentru cadouri personalizate

Cadouri personalizate pentru Valentine's Day

Set grădiniță / creșă nr. 2: ghiozdănel, prosopel și etichete personalizate

149,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 9 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 9 caractere

Maxim 10 caractere

Maxim 10 caractere

Maxim 2550 caractere