O abordare 100% personalizată: toate comenzile sunt confirmate telefonic!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Orice fetita si domnisoara vrea sa se simta speciala si rasfatata si, de ce nu, sa iasa in evidenta, in mod special la piscina sau la mare. Cu un set compus dintr-un halat de baie si un prosop, ambele de cea mai buna calitate si personalizate prin broderie intr-un mod relevant, acest obiectiv va fi cu siguranta atins! Halate de baie calitate premium, din velour, catifelate la exterior si cu prosop absorbant la interior, cu gluga si cordon, din bumbac 100%. Disponibile in diverse culori (mentionate pentru fiecare varsta in parte, la momentul alegerii masurii) si in marimi corespunzatoare copiilor intre 1 si 14 ani. Prosoape calitate premium (600 gr/m2) sau chiar de lux (denistate de 700, 800 sau 900 gr/m2) din bumbac 100%, disponibile in 3 dimensiuni (dimensiune medie - aproximativ 50x90 cm, dimensiune mare - aproximativ 70x140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor rosii, albastre si crem sau dimensiune foarte mare - aproximativ 88 x 173 cm sau 100 x 150 cm).

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet cadou fete: halat de baie si prosop personalizate
Scrie recenzia ta!
Halat si prosoap personalizate pentru Nectarie

Set cadou baieti: halat de baie si prosop personalizate

prosop de lux personalizat prin broderie

Prosop de lux, ultra pufos si absorbant, personalizat

Set cadou fete: halat de baie si prosop personalizate

175,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Alți vizitatori au cumpărat