Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Gadget-ul anului 2016: geanta inteligenta controlata prin telefon, de la distanta

Ultimii ani au adus descoperiri si inovatii uimitoare in domeniul transporturilor: avioane cu televiziune prin satelit  si conexiune wifi, trenuri cu levitatie magnetica ce pot atinge viteze de 500 km/h sau masini cu autonomie tot mai mare, ce se pot parca singure. 

Genti inteligente

 

Totusi, in privinta modului in care transportam lucrurile personale, progresele nu au fost la fel de spectaculoase. Insa si acest lucru este pe cale sa se schimbe, odata cu aparitia gentilor inteligente. Iar ceea ce acum doar cativa ani parea inca desprins din filmele SF, a devenit, deja, realitate: compania americana Bluesmart a lansat o geanta inteligenta prevazuta cu o conexiune 3G prin care se poate conecta wireless la telefon si astfel poate fi controlata de la distanta. Aplicatia dedicata va permite sa localizati geanta prin GPS si sa o gasiti mai usor, atentionandu-va in cazul in care ati pierdut-o sau s-a ratacit in timpul unui zbor. De asemenea, puteti sa o inchideti sau deschideti printr-un simplu click sau sa-i aflati greutatea exacta, prin intermediul cantarului integrat cu care este prevazuta. Geanta include doua porturi USB ce pot fi folosite simultan si o baterie cu ajutorul carora va puteti alimenta telefonul sau tableta de sase ori, indiferent unde va aflati.

Fiind prevazuta cu senzori de proximitate, geanta va trimite notificari (alerte) atunci cand va veti departa prea mult de ea, pe baza unei distante prestabilite. In plus, in cazul in care nu mai stiti unde ati lasat-o, aceeasi senzori va permit sa o si localizati si va reamintesc ultima pozitie inregistrata a gentii. De asemenea, puteti primi rapoarte in timp real in privinta calatoriei Dvs, cu informatii precum distanta calatorita, aeroporturile tranzitate sau timpul petrecut in fiecare tara.

 

 

Fiind gandita special pentru iubitorii gadget-urilor si a noilor tehnologii, geanta are un compartiment frontal cu un design dedicat protejarii si accesului facil la laptopul sau tableta Dvs. Tehnologia este compatibila oricarui dispozitiv bazat pe Android sau iOS, iar Bluesmart lucreaza, deja, la noi optiuni pentru aceasta geanta inteligenta, astfel ca in viitor ea v-ar putea sfatui in privinta hainelor pe care sa le luati la Dvs in functie de destinatie sau sa va ajute sa va rezervati zborul de intoarcere, in cazul in care acesta a fost anulat. 

Pe ePersonalizat.ro nu avem, inca, genti inteligente pe care sa le putem personaliza conform specificatiilor Dvs, insa va putem oferi genti de laptop, de documente, genti sport sau chiar genti de cosmetice sau truse de calatorii, toate personalizate prin broderie. Daca, insa, va doriti cu adevarat geanta inteligenta de la Bluesmart, o puteti comanda pe Amazon, la pretul de 395 USD. Suntem doar in luna martie, dar deocamdata, pentru noi, aceasta geanta reprezinta gadget-ul anului 2016!

Si pentru ca, intre timp, am ajuns la finele anului 2020, in ultimii ani ne-am specializat in cadouri personalizate sau accesorii ce pot fi utile atat in casa, cat si in calatorii, in special halate de baie personalizate si prosoape personalizate prin broderie. Va invitam sa aruncati o privire pe site-ul nostru, unde veti gasi cadouri potrivite pentru toate varstele si toate ocaziile!

Halate personalizate pentru parinti si copii halate personalizate coroane
halate pentru nasi prosoape personalizate familie
Set halate si prosoape personalizate Halat baie barbati bleumarin