Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

7 secrete ale WhatsApp, de mare ajutor!

Daca tot a devenit complet gratuita, ne-am gandit ca ar fi util sa va dezvaluim cateva ponturi legate de WhatsApp, aplicatia care va permite sa comunicati prin text si imagini cu toti cei dragi. Echipa ePersonalizat.ro a selectat 7 dintre cele mai utile secrete WhatsApp.Cadouri personalizate

1. Vizualizati mesajele chiar daca ecranul este inchis si telefonul blocat

In general, telefoanele stau, majoritatea timpului, inchise si, eventual, cu tastatura blocata. In aceste cazuri, pentru a vizualiza un mesaj este nevoie sa porniti telefonul si sa il deblocati. Ei bine, aveti acum posibilitatea de a primi nu doar o notificare audio a unui mesaj nou, ci de a-l si vizualiza, chiar cu telefonul ramanand inchis si blocat. Pentru a activa aceasta optiune, intrati in WhatsApp, accesati Meniul, apoi Settings > Notifications > Popup Notifications > Only when screen „off”. Simplu si eficient!

2. Adaugati un shortcut catre contactul favorit direct pe ecranul principal

Optiunea este disponibila doar utilizatorilor de Android, dar ni s-a parut foarte utila! Asadar: lansati WhatsApp, identificati contactul (grupul) caruia doriti sa-i creati shortcut-ul si apasati lung pe el (2-3 secunde) pana se va deschide un meniu din care selectati Add chat shortcut. Daca aveti mai multe contacte cu care discutati frecvent, le puteti adauga si pe acestea, nu sunteti limitat la un singur shortcut. 

3. Schimbati numarul de telefon fara sa pierdeti datele

Daca v-ati schimbat numarul de telefon, dar vreti sa va pastrati conversatiile si datele de pe WhatsApp, introduceti noua cartela SIM, dupa care, in cazul:

Android: Lansati WhatsApp, intrati in Meniu (tastati pe cele 3 punctulete din coltul din dreapta sus), apoi Settings > Account > Change Number. Aici introduceti actualul numar de telefon in primul camp activ (arata, de fapt, ca o linie) si noul numar de telefon in cel de-al doilea camp. Verificati ca ambele numere au fost tastate corect, apoi apasati Done. Si sunteti gata!
iPhone: Foarte asemanator cu descrierea de mai sus, pentru Android. Lansati WhatsApp, apoi Settings > Account > Change Number, introduceti actualul / noul numar de telefon si apasati Done.

4. Dezactivati download-ul implicit al fisierelor foto / video

In mod implicit, toate fisierele atasate in cadrul conversatiilor WhatsApp sunt descarcate in telefon. Acest lucru poate cauza folosirea unei cantitati de date importante. Daca doriti sa limitati cantitatea de date descarcata in telefon, puteti dezactiva aceast setare standard, astfel:

Android: Deschideti WhatsApp si asigurati-va ca sunteti in meniul principal, in care sunt afisate toate contactele Dvs. Intrati in Meniu > Settings > Chat settings (sau Chats and calls) > Media auto-download. In fereastra la care tocmai ati ajuns, debifati toate optiunile existente, pentru toate situatiile prezente (sau alegeti configuratia care vi se potriveste cel mai bine): When using mobile data / When connected on Wi-Fi / When roaming
iPhone: Similar cu Android, asadar Meniu > Settings > Chats > Disable the switch for Save Incoming Media

Tot in legatura cu folosirea datelor, daca vreti sa aflati detalii despre modul in care folositi WhatsApp, intrati in Settings > Account > Network Usage si veti descoperi nu doar nivelul de date consumat, dar si alte informatii interesante, de exemplu cate mesaje ati trimis sau ati primit de-a lungul timpului.

5. Opriti temporar mesajele unui anumit contact / grup (Mute)

Da, puteti, practic, da „ignore” unui contact sau grup daca va simtiti sicanat/a de catre acesta. Deschideti aplicatia, gasiti contactul de care nu vreti sa mai „auziti” pentru un timp, accesati-i optiunile si alegeti View contact (Android) sau Contact Info (iPhone), apoi activati optiunea Mute. In acel moment, va apare un pop-up cu 3 optiuni din care puteti selecta perioada in care nu veti mai primi notificari de la respectivul contact: 8 oreo saptamana sau 1 an. Nu uitati sa debifati optiunea Show notifications! Astel, optiunea Mute este o alternativa foarte buna la blocarea definitiva a unui contact sau la oprirea totala a notificarilor.

6. Dezactivarea optiunii de confirmare a citirii mesajului („Read receipts”)

In varianta standard, WhatsApp permite expeditorului sa vada daca destinatarul mesajului a citit ceea ce i-a fost transmis. Un lucru foarte util pentru cel care trimite mesajul, dar care-l poate pune in situatii neplacute pe cel care l-a primit, in cazul in care dintr-un motiv sau altul nu doreste sau nu poate sa raspunda. Asadar, daca doriti ca cei ce va trimit mesaje pe WhatsApp sa nu stie daca le-ati citit sau nu, puteti dezactiva aceasta optiune („Read receipts”), astfel:

Android / iPhoneSettings > Account > Privacy > debifati optiunea Read receipts

Trebuie sa va spunem ca acest lucru va face ca nici Dvs. sa nu mai puteti beneficia de posibilitatea de a sti daca cei carora le-ati trimis mesaje pe WhatsApp le-au citit sa nu. 

7. Dezactivarea optiunii de a dezvalui ultima activitate („Last seen”)

In fine, daca tot am vorbit despre modalitatea de a ascunde faptul ca ati citit un mesaj, o actiune similara este si cea de a ascunde ultima activitate in WhatsApp. O puteti activa tot prin intermediul Settings > Account > Privacy, apoi Last Seen, iar dintre cele 3 optiuni disponibile, bifati Nobody. Valabil atat pentru Android cat si pentru iPhone

Cat priveste ePersonalizat.ro, noi va putem oferi un mod elegant si practic de a va proteja telefonul, cu ajutorul unei huse personalizate prin broderie cu un design la alegerea Dvs (imagine, monograma, semn zodiacal). Avem o solutie pentru fiecare, asfel ca gasiti variante de personalizare a huselor de telefon pentru doamnedomni si copii!

Cadouri personalizate

In plus, va oferim cadouri personalizate cu stil, prin broderie si asta indiferent de tipul dispozitivelor folosite atunci cand le comandati! Si pentru ca, in ultimii ani, ne-am specializat in cadouri personalizate sau accesorii ce pot fi utile atat in casa, cat si in calatorii, va recomandam in special halate de baie personalizate si prosoape personalizate prin broderie. Va invitam sa aruncati o privire pe site-ul nostru, unde veti gasi cadouri potrivite pentru toate varstele si toate ocaziile!

Halate personalizate pentru parinti si copii halate personalizate coroane
halate pentru nasi prosoape personalizate familie
Set halate si prosoape personalizate Halat baie barbati bleumarin