Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Renul Comet este exact cadoul deosebit, haios, personalizat și implicit original pe care îl căutați pentru acest Crăciun! O jucărie de pluș ce va fi apreciată de copii și adulți deopotrivă! Personalizarea se realizează prin broderie, cea mai elegantă și calitativă modalitate de personalizare a textilelor, cu o rezistență foarte mare în timp, ceea ce-l va transforma pe Renul Comet într-un prieten bun al oricărui copil pentru mulți ani, iar apoi într-o amintire de neuitat!

Dimensiune: înălțime de 33 cm. Jucărie de pluș certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzută cu fermoar, umplută la interior (corpul și capul) cu doi săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Poate fi spălată la mașina de spălat.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsRenul Comet, personalizat prin broderie
Scrie recenzia ta!
Jucarie personalizata Catelusul Burtica

Jucărie de pluș personalizata, brodată - Cățelușul Burtică

Jucarie Personalizata Bebe Pinguin

Jucărie - păturică pentru bebeluși, personalizată prin broderie - Pinguin

Renul Comet, personalizat prin broderie

135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere