Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Daca sunteți în căutarea unui cadou deosebit pentru Nanu si Nana, alegeți un set de două halate de baie calitate premium, personalizate prin broderie așa cum credeți că le va plăcea cel mai mult. Un cadou special pe care îl vor aprecia cu siguranță! Halatele sunt catifelate la exterior (textură velur, obtinuta prin tăierea fină a firelor de bumbac) și cu prosop absorbant la interior (frotir), din bumbac 100%. Halate parte peste parte, cu cordon.

Personalizarea poate fi realizată în mod unitar, cu același design  sau tip de monogramă pe ambele halate de baie, sau putem broda un design specific pe fiecare dintre acestea (de exemplu semnele zodiacale). Înainte de a broda halatele, vă vom contacta telefonic și vom stabili în detaliu modul în care le vom personaliza, astfel încat rezultatul să fie exact așa cum vă doriți!

Măsuri: consultați ghidul de măsuri

Dacă doriți să faceți un cadou pentru întreaga familie, deci și pentru nănuțul și/sau nănuța, vă oferim și halate personalizate pentru copii, diverse mărimi pentru 1-14 ani, cu ursuleți și albinuțe, personalizate doar cu text, sau personalizate ca și cele pentru adulți (cu un text și un design / monogramă / semn zodiacal la alegere). 

Tot pentru cei mici, vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele! 

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou pentru Nanu și Nana: halate personalizate
Scrie recenzia ta!
Halate personalizate pentru parinti si copii

Cadou pentru Nașu', Nașa și Nășicii: halate personalizate

Catel personalizat prin broderie

Cățelușul Oscior - jucărie pluș personalizată prin broderie

Cadou pentru Nanu și Nana: halate personalizate

309,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere