Fără stres de Crăciun? Comandați de pe-acum! Cadouri personalizate pentru întreaga familie.

Ursuleți de pluș personalizați prin broderie!

Ursuleții de pluș ocupă un loc special în rândul jucăriilor de pluș, cei mai mulți copii având, alături de alte animăluțe, cel puțin un ursuleț! Acesta devine, de multe ori, un accesoriu important în viața micuțului - pentru câteva săptămâni, pentru câteva luni, sau chiar pentru perioade (mult) mai îndelungate. Există diferite variante în care ursuleții pot fi și personalizați, caz în care probabilitatea ca ei să se transforme în niște prieteni foarte buni ai copilașilor cresc și mai mult. Dintre toate variantele de personalizare, cea prin broderie este nu doar cea mai elegantă, ci și cea mai calitativă, fiind foarte rezistentă și putând dăinui pentru ani, poate chiar zeci de ani.

jucarii de plus bebelusi

Personalizarea prin broderie a jucăriilor de pluș nu este deloc ușor de realizat, de cele mai multe ori fiind chiar imposibilă. Tocmai de aceea, jucăriile de pluș din colecția ePersonalizat.ro sunt concepute special pentru a putea fi brodate, ceea ce ne permite să le personalizăm așa cum vă doriți, cu numele copilului și cu un design la alegere, potrivit fiecărei situații și adaptat gusturilor atât de diverse pe care le avem cu toții!ursulet plus personalizat super erou
Ursulețul Super Erou va fi cel mai bun prieten al unui băiețel, dar și al unei fetițe și îi va însoți în orice aventură imaginară vor dori! Noaptea le va fi alături și îi va apăra de orice primejdie, iar dimineața îi va încălzi, atunci când îl vor strânge în brațe! Ursulețul Super Erou are o înălțime de 33 de cm și este certificat pentru toate vârstele (în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3).urs mare de plus personalizatUrsulețul Bruno este genul de ursuleț clasic, maroniu, de care copiii se îndrăgostesc la prima vedere și care, personalizat prin broderie, va căpăta exact acea latură personală care îl va face să devină cel mai bun prieten al oricărui băiețel sau fetițe! Ursulețul Bruno are aceleași caracteristici ca și "fratele" lui, Ursulețul Super-Erou!

Daca, totuși, vă doriți un alt animăluț de pluș pentru copilul Dvs., puteți alege din gama variată de jucării de pluș pe care v-o punem la dispozitie! Găsiți mai jos alte câteva sugestii, iar întreaga colecție este disponibilă pe site, în categoria Jucării. Inspirați-vă din modalitățile de personalizare prezentate sau alegeți personalizarea pe care v-o doriți!

jucarii de plus personalizate prin broderie
elefant de plus personalizat
set jucarii plus pinguin si paturicaunicorn personalizat jucarie plus