Ursulet cu paturica personalizata

73 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

| Spune-ti parerea

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

73 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

73 RON

Descriere

Un ursulet de plus va reprezenta intotdeauna un cadou potrivit pentru toti copiii! Iar daca va fi insotit de o paturica moale, personalizata prin broderie, ambele vor deveni favoritele micutului Dvs! Dimensiuni ursulet: 13 x 15 x 22 cm. Dimensiuni paturica: 75 x 75 cm. Material paturica: polar, greutate 180 g/m2. Va recomandam, de asemenea si un ursulet de plus cu tricou personalizat sau un hipopotam de plus la fel de simpatic!

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Ursulet cu paturica personalizata

Cum evaluezi acest produs?