Paturica cu dantela, personalizata

85 RON

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

85 RON

Numarul maxim de caractere: 21

Numarul maxim de caractere: 2550

Pret final:

85 RON

Descriere

Aceasta paturica groasa, personalizata prin broderie, va fi intotdeauna o alegere inspirata pentru un somn cat mai dulce, in casa sau la plimbare! Material: bumbac 100%. Dimensiuni: aprox. 70 x 80 cm. Avem si alte variante din care puteti alege: o paturica simpla, un portbebe sau un ursulet de plus cu paturica, toate pot fi personalizate prin broderie conform specificatiilor Dvs! 

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Recomand cu sin...
Recomand cu sinceritate!
Produsele sunt de calitate si personalul este implicat, prompt si amabil. Am pastrat in permanenta legatura cu ei si mi-au oferit si sugestii. A fost o colaborare super.

Multumesc frumos inca o data!
Postat de Madalina Albu | 15.04.2018

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Paturica cu dantela, personalizata

Cum evaluezi acest produs?