Trusou botez complet, personalizat

299 RON

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

299 RON

Numarul maxim de caractere: 20

Numarul maxim de caractere: 2550

Pret final:

299 RON

Descriere

Pentru primul mare eveniment din viata ingerusului Dvs, un truso de botez complet, personalizat prin broderie, va reprezenta cel mai important accesoriu al zilei. Acest trusou de botez include tot ceea ce aveti nevoie si contine nu mai putin 4 broderii, toate in aceeasi tema, alesa de Dvs din gama foarte variata de designuri specifice botezului pe care v-o punem la dispozitie :


- panza de mir (crasma) personalizata prin broderie cu numele micului crestin si data botezului


- prosop cu capison (triunghi) personalizat prin broderie cu numele bebelusului si un design la alegerea Dvs. dintre cele disponibile (aprox. 90 x 100 cm)


- cutie pentru trusou personalizata prin broderie la nivelul capacului (cu numele bebelusului, data botezului si desigul ales) si decorata manual cu diverse figurine de fetru. Cutia este rotunda (diametru aprox. 45 cm, inaltime aprox. 25 cm), din carton si este la randul sau confectionata manual.


- fasa personalizata prin broderie cu numele bebelusului


- prosopul pentru preot (aprox. 50 x 90 cm)


- sticluta de mir (decorata manual)


- sapunel de botez in forma de bebelus

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Monograma - Zodiac


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Buna ziua, nu a...
Buna ziua, nu am apucat sa va multumesc pentru produse. Toata lumea a fost foarte incantata de cum au iesit. De asemenea, din punctul meu de vedere, aveti cel mai bun pret si cele mai bune produse, asta dupa ce am facut jn research de 3 zile pe internet si facebook. Am sa va recomand cu mare drag!
Postat de Sorina Caraciobanu! | 19.03.2019

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Trusou botez complet, personalizat

Cum evaluezi acest produs?