Fără stres de Crăciun? Comandați de pe-acum! Cadouri personalizate pentru întreaga familie.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.

3. Se poate alege una dintre monogramele disponibile. In acest caz, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Bebelusii merita intotdeauna tot ce e mai bun, iar o baita se incheie in cel mai calduros si reconfortant mod atunci cand bebele se poate cuibari intr-un halat moale si comod! Noi vi-l oferim si personalizat prin broderie cu numele bebelusului, in culoarea pe care v-o doriti! Material: bumbac 100%, catifelat la exterior si cu prosop absorbant la interior, cu cordon. Masura: 1-2 ani. Va putem oferi acelasi model si pentru fratii si surorile mai mari, de pana la 14 ani, sau halate de baie personalizate pentru doamne si domnisoare sau pentru domni

Recenzii 2

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat de baie bebeluși, personalizat
Scrie recenzia ta!
Prosoape perosnalizate pentru nasi

Prosoape personalizate pentru nași

prosoape personalizate king queen

Prosoape personalizate prin broderie (set El și Ea)

Halat de baie bebeluși, personalizat

118,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere