Halat de baie bebelusi, personalizat

96 RON

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

96 RON

Numarul maxim de caractere: 10

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

96 RON

Descriere

Bebelusii merita intotdeauna tot ce e mai bun, iar o baita se incheie in cel mai calduros si reconfortant mod atunci cand bebele se poate cuibari intr-un halat moale si comod! Noi vi-l oferim si personalizat prin broderie cu numele bebelusului, in culoarea pe care v-o doriti! Material: bumbac 100%, catifelat la exterior si cu prosop absorbant la interior, cu cordon. Masura: 1-2 ani. Va putem oferi acelasi model si pentru fratii si surorile mai mari, de pana la 14 ani, sau halate de baie personalizate pentru doamne si domnisoare sau pentru domni

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se poate alege una dintre monogramele disponibile. In acest caz, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Este a doua oar...
Este a doua oara cand comand si sunt f.multumita de calitatea produselor,de promptitudinea cu care mi-au fost onorate comenzile. Recomand cu multa caldura.
Postat de Doina Rus | 16.11.2018

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Halat de baie bebelusi, personalizat

Cum evaluezi acest produs?