Prosoape de fata / maini personalizate - copii

70 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

| Spune-ti parerea

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

70 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

70 RON

Descriere

Spalatul mainilor, dusul, piscina sau orice alta activitate in preajma apei va deveni si mai distractiva cu acest prosop pufos, personalizat prin broderie cu textul / numele dorit si cu design-ul favorit (dintre cele disponibile)! Un cadou potrivit pentru orice ocazie! Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium. Material: bumbac 100%, grosime 600 gr/m2, dimensiuni: 48 x 88 cm.

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Prosoape de fata / maini personalizate - copii

Cum evaluezi acest produs?