Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit (numele copilului), în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Introdu numele dorit!”. Imprimarea numelui este inclusa în preț! Implicit, pentru imprimarea numelui se va folosi un font cursiv, caligrafic. Dacă doriți ca numele să fie stilizat, puteți alege optiunea "Nume stilizate", caz în care numele va fi scris în stilul modelului de nume stilizat ales.

2. Se indică culoarea preferată pentru imprimarea numelui, dând click pe una dintre culorile afișate. 

3. Opțional, se pot alege unul sau mai multe grafice (se pot alege maximum trei grafice) incluse într-una dintre cele șase categorii disponibile: Texte stilizate - Nume stilizate - Cifre aniversare - Monograme - Designuri - Semne zodiacale. Adăugarea fiecărei imagini implică și un cost suplimentar, conform prețurilor afișate în dreptul fiecăreia dintre cele șase categorii. Implicit, culoarea imaginii / imaginilor opționale selectate va fi aceeași cu a textului introdus sub câmpul "Introdu numele dorit!". Dacă doriți o culoare diferită (dintre cele disponibile), vă rugăm să o precizați în câmpul de Comentarii. Textele stilizate, Numele stilizate și Monogramele sunt cu titlu exemplificativ și vor fi adaptate la numele ales (introdus sub câmpul "Introdu numele dorit!"). Poziția imaginii / imaginilor opționale alese va fi stabilită / adaptată în funcție de preferințe și de posibilitățile obiective (spațiul existent pe fiecare produs în parte).

După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta în detaliu modul de personalizare!

Informații produs

Dacă sunteți în căutarea unui cadou cu adevărat potrivit pentru orice fetiță, o păpușă personalizată cu numele ei, cu un design sau un mesaj special va reprezenta alegerea perfectă, reprezentând nu doar o jucărie foarte frumoasă, ci și o amintire minunată de-a lungul anilor! Potrivite pentru orice vârstă (0+), din pluș moale și catifelat și cu o dimensiune ideală (înălțime totală aproximativ 50 cm) aceste păpușele vor deveni, cu siguranță, jucăriile preferate ale oricărei fetițe!

Material: pluș (poliester). Certificată cu standardele EN 71-1, EN 71-2 și EN 71-3, specifice jucăriilor. Personalizarea se realizeaza prin transfer termic. Întreținere: se spală manual, la temperaturi joase (sub 30 de grade). Nu trebuie folosiți înălbitori. Nu se calcă. Se usucă natural, la aer (nu la uscător).

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPăpuși personalizate cu nume (6 modele)
Scrie recenzia ta!
Jucarii personalizate

Animale de pluș, personalizate prin broderie (16 modele)

Body, caciulita si portbebe personalizate prin broderie pentru bebelusi

Set portbebe, body și căciuliță, personalizate prin broderie

Păpuși personalizate cu nume (6 modele)

109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 9 caractere

Maxim 9 caractere

Maxim 2550 caractere