Prosop de baie (mare) personalizat - copii

89 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

| Spune-ti parerea

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

89 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

89 RON

Descriere

Copilul Dvs. va fi apreciat de toti prietenii cand va folosi acest prosop pufos, personalizat prin broderie cu textul dorit si cu design-ul ales (dintre cele disponibile). Perfect pentru plaja, piscina sau dus. Un cadou potrivit pentru orice ocazie! Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium (600 gr/mp) sau de lux (700, 800 si 900 gr/mp). Material: bumbac 100%. Dimensiuni: 70 x 140 cm sau 67 x 130 cm (cele albastre, rosii si crem) sau 100 x 150 cm ori 88 x 173 cm (cele foarte mari).

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Prosop de baie (mare) personalizat - copii

Cum evaluezi acest produs?