Sort bucatarie personalizat - copii

64 RON

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

64 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

64 RON

Descriere

Un sort de bucatarie nu doar practic, dar si amuzant, va face ca timpul petrecut in bucatarie sa fie extrem de distractiv! Pentru micutii pasionati de prajituri si orice alte bunatati, un sort de bucatarie personalizat prin broderie cu numele lor, alaturi de un design simpatic si relevant (dintre cele disponibile) va fi un cadou de care isi vor aminti de fiecare data cu placere! Disponibil cu contur rosu sau albastru, potrivit pentru copii intre 4 si 10 ani. Material: 65% bumbac, 35% poliester.

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Ok
Ok
Postat de Predoiu Stefan | 11.12.2018

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Sort bucatarie personalizat - copii

Cum evaluezi acest produs?