Fără stres de Crăciun? Comandați de pe-acum! Cadouri personalizate pentru întreaga familie.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Știm cu toții cât de important este sportul pentru copiii noștri! Cu o geantă sport personalizată prin broderie vor ieși mereu în evidență și vor fi și mai motivați să meargă la clubul sportiv favorit sau în orice locație potrivită pentru a face sport! Un cadou ideal pentru activitățile sportive ale copiilor!

Geantă sport cu un compartiment principal, compartiment pentru încălțăminte, buzunar pentru lucruri umede, buzunar intern pentru lucruri de valoare, buzunar exterior din plasă și buzunar frontal principal. Geanta este prevăzută cu o curea de umăr ajustabilă și detașabilă, are fundul și mănerul întărite, precum și capse metalice de ventilație. Dimensiuni: 54 x 29 x 26 cm. Volum: 30 litri. Material: poliester 600D / 420D.

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsGeantă sport personalizată - copii
Scrie recenzia ta!
Prosopel pentru gradinita

Prosop pentru grădiniță / creșă, personalizat

Husa telefon personalizata pentru copii

Husă telefon personalizată - copii

Geantă sport personalizată - copii

189,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere