Fără stres de Crăciun? Comandați de pe-acum! Cadouri personalizate pentru întreaga familie.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit (numele copilului), în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Introdu numele dorit!”. Imprimarea numelui este inclusa în preț! Implicit, pentru imprimarea numelui se va folosi un font cursiv, caligrafic. Dacă doriți ca numele să fie stilizat, puteți alege optiunea "Nume stilizate", caz în care numele va fi scris în stilul modelului de nume stilizat ales.

2. Se indică culoarea preferată pentru imprimarea numelui, dând click pe una dintre culorile afișate. 

3. Opțional, se pot alege unul sau mai multe grafice (se pot alege maximum trei grafice) incluse într-una dintre cele șase categorii disponibile: Texte stilizate - Nume stilizate - Cifre aniversare - Monograme - Designuri - Semne zodiacale. Adăugarea fiecărei imagini implică și un cost suplimentar, conform prețurilor afișate în dreptul fiecăreia dintre cele șase categorii. Implicit, culoarea imaginii / imaginilor opționale selectate va fi aceeași cu a textului introdus sub câmpul "Introdu numele dorit!". Dacă doriți o culoare diferită (dintre cele disponibile), vă rugăm să o precizați în câmpul de Comentarii. Textele stilizate, Numele stilizate și Monogramele sunt cu titlu exemplificativ și vor fi adaptate la numele ales (introdus sub câmpul "Introdu numele dorit!"). Poziția imaginii / imaginilor opționale alese va fi stabilită / adaptată în funcție de preferințe și de posibilitățile obiective (spațiul existent pe fiecare produs în parte).

După primirea comenzii, vă vom contacta și telefonic, pentru a discuta în detaliu modul de personalizare!

Informații produs

În căutarea unui cadou pentru fetițe cu care nu poți da greș? Păpușa Lola, personalizată cu numele dorit, moale și delicată, este, cu siguranță, alegerea potrivită și va deveni prietena cea mai bunăa oricărei fetițe! Potrivită pentru orice vârstă (0+), din pluș moale și catifelat și cu o dimensiune ideală (înălțime totală aproximativ 50 cm) va deveni, cu siguranță, una din jucăriile preferate ale oricărei fetițe și va reprezenta un cadou cu adevărat excelent, cu orice ocazie! 

Material: pluș (poliester). Certificată cu standardele EN 71-1, EN 71-2 și EN 71-3, specifice jucăriilor. Personalizarea se realizeaza prin transfer termic. Întreținere: se spală manual, la temperaturi joase (sub 30 de grade). Nu trebuie folosiți înălbitori. Nu se calcă. Se usucă natural, la aer (nu la uscător).

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPăpușa Lola, personalizată cu numele dorit
Scrie recenzia ta!
Papusica personalizata

Păpușa Jojo, personalizată cu numele dorit

Papusa personalizata unicorn

Păpușa Luna, personalizată cu numele dorit

Păpușa Lola, personalizată cu numele dorit

109,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 9 caractere

Maxim 9 caractere

Maxim 2550 caractere