Trusou biserica personalizat - clasic

169 RON

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

169 RON

Numarul maxim de caractere: 20

Numarul maxim de caractere: 2550

Pret final:

169 RON

Descriere

Botezul reprezinta, cu siguranta, primul mare eveniment din viata ingerusului Dvs, iar trusoul de botez va fi cel mai important accesoriu al zilei. Acest trusou de botez clasic va include:

- panza de mir (crasma) personalizata prin broderie cu numele micului crestin si data botezului

- prosop cu capison (triunghi) personalizat prin broderie cu numele bebelusului si un design la alegerea Dvs. dintre cele disponibile

- prosopul pentru preot

- sticluta de mir (decorata manual)

- fasa

- sapunel de botez in forma de bebelus

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Monograma - Zodiac


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Am fost cu adev...
Am fost cu adevarat impresionata de sfaturile pe care le-am primit in privinta personalizarii, nu ma asteptam sa pot alege inclusiv culoarea parului bebelusului brodat :) Trusoul a iesit foarte bine, iar materialele au fost de foarte buna calitate.
Postat de Irina | 28.01.2017

Scrie propria ta recenzie

Recenzie la: Trusou biserica personalizat - clasic

Cum evaluezi acest produs?