Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Pentru a transporta într-un mod elegant trusoul de botez, dar și pentru a crea o amintire cu adevărat frumoasă, această cutie cu capac personalizat prin broderie cu numele bebelușului și data botezului, precum și cu un design potrivit (dintre cele disponibile) reprezintă alegerea perfectă! Cutia va fi, de asemenea, decorată cu diverse figurine din fetru, potrivite pentru băieței sau fetițe. După botez, cutia va putea păstra cele mai frumoase amintiri ale micului creștin. Cutie rotundă, din carton, confecționată manual, diametru aprox. 45 cm, înălțime aprox. 25 cm. Cutia nu se comercializează ca și produs distinct, ci doar împreună cu una dintre variantele de trusouri de botez personalizate de pe site-ul nostru.

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCutie trusou botez personalizata
Scrie recenzia ta!
Prosop personalizat pentru Daria Curcubeu

Prosop pentru bebeluși, personalizat

Body bebe personalizat prin broderie

Body personalizat prin broderie

Cutie trusou botez personalizata

135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere