Cadou botez - tablou brodat personalizat

75 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

| Spune-ti parerea

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

75 RON

Numarul maxim de caractere: 20

Numarul maxim de caractere: 2550

Pret final:

75 RON

Descriere

Un tablou brodat, personalizat cu tema botezului sau in orice alt mod va doriti, va reprezenta cu siguranta un cadou pentru botez cu adevarat deosebit, pe care micul crestin va putea sa-l aiba aproape multi ani dupa fericitul eveniment. Poate fi, de asemenea, o marturie de botez cu adevarat special! Rama este inclusa (13 x 18 cm) si este disponibila in culorile alb sau maro.

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Monograma - Zodiac


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cadou botez - tablou brodat personalizat

Cum evaluezi acest produs?