Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Monograma - Zodiac

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

O variantă completă a trusoului de botez, ce cuprinde atât accesoriile textile necesare, personalizate prin broderie conform detaliilor de mai jos, cât și lumânarea de botez, personalizată la rândul său. Ca extraopțiuni, puteți alege atât una dintre cutiile de trusou disponibile, cât și cutiuța pentru prima șuviță. Alternativ, vă oferim și varianta de lumânare de botez accesorizată cu bebeluș, la rândul ei personalizată, cât și varianta de cutie de trusou personalizată.

Acest trusou de botez va avea numele bebelușului brodat pe pânza de mir și pe prosopul de botez, prosop pe care va fi, de asemenea, brodat un design la alegerea Dvs, dintre cele disponibile. Trusoul va include:

- pânza de mir (crâșma) personalizată prin broderie cu numele micului creștin și data botezului

- prosop cu capișon (triunghi) personalizat prin broderie cu numele bebelușului și un design la alegerea Dvs. dintre cele disponibile (dimensiunea prosopului este una generoasă, de aprox. 90 x 100 cm)

- prosopul pentru preot (aprox. 50 x 90 cm)

- sticluța de mir (decorată manual)

- fașa de botez

- săpunel de botez în formă de bebeluș

Vă recomandăm și una dintre jucăriile personalizate de pe site-ul nostru (păpuși personalizateursuleți personalizațighiozdănele personalizateelefănței personalizați și multe altele!).

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTrusou botez cu lumânare, personalizat
Scrie recenzia ta!
Elefantel brodat

Jucărie de pluș elefant, personalizat - Urechiușă

Iepuras din plus personalizat prin broderie

Iepuraș personalizat prin broderie - Bocănilă

Trusou botez cu lumânare, personalizat

315,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere