Prosop de lux, ultra pufos si absorbant, personalizat

99 RON

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

99 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

99 RON

Descriere

Daca sunteti in cautarea unui prosop cu adevarat deosebit si de o calitate exceptionala, moale, pufos, foarte absorbant si fin, acest prosop din bumbac 100%, greutate super premium - 700, 800 sau chiar 900 gr/mp si dimensiuni 70 x 140 cm este alegerea potrivita. Personalizati-l prin broderie cu un design relevant, o monograma sau un semn zodiacal si veti obtine cadoul perfect pentru toate varstele!

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Prosopul este c...
Prosopul este cu adevarat de lux, nu am mai intalnit nicaieri un astfel de prosop, nici in comert, nici in vreun hotel.... Calitatea este cu adevarat exceptionala, o sa mai cumpar, multumesc!
Postat de Georgiana | 28.03.2017

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Prosop de lux, ultra pufos si absorbant, personalizat

Cum evaluezi acest produs?