Marturie botez - servetel masa personalizat

53 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

| Spune-ti parerea

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

53 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

Pret final:

53 RON

Descriere

Pentru un botez elegant, cu stil, un servetel de masa personalizat prin broderie cu prenumele / monograma micului crestin va reprezenta o marturie cu adevarat deosebita si de neuitat. De asemenea, servetelele pot fi brodate cu prenumele / monograma fiecarui invitat si folosite atat ca marturii, cat si ca indicator al locului fiecarui invitat. Servetelele sunt fabricate dintr-un material deosebit, care combina supletea bumbacului cu luciul si fermitate inului. Material: 52% in, 48% bumbac, dimensiuni: 40 x 40 cm.

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Marturie botez - servetel masa personalizat

Cum evaluezi acest produs?