Fără stres de Crăciun? Comandați de pe-acum! Cadouri personalizate pentru întreaga familie.

Despre noi, echipa ePersonalizat.ro

"Despre noi" vom vorbi si singuri in randurile ce urmeaza, dar credem ca cea mai relevanta descriere este chiar aceea facuta de clientii nostri, carora le multumim si aici pentru cuvintele frumoase cu care ne-au rasplatit. Ne bucuram sa vedem tot mai multe recenzii si va invitam sa le vizualizati atat pe pagina Ce spun clientii cat si pe pagina noastra de Facebook.

Suntem o echipa mica, dar entuziasta si iubitoare de frumos. Stim din experienta ca alegerea unui cadou (pentru cei dragi sau chiar si pentru noi insine) se poate dovedi de multe ori dificila. In cautarea unor produse deosebite, elegante si de calitate, am ales produsele personalizate prin broderie, cea mai stilata si calitativa modalitate de personalizare.

Dupa multe incercari, acumulari si experiente diverse, in care am cautat cele mai bune echipamente si materiale disponibile pe piata si ne-am specializat in personalizarea prin broderie, am lansat, chiar la inceputul toamnei anului 2015, site-ul www.ePersonalizat.ro.

Speram ca veti gasi aici cadoul original, elegant si cu stil pe care il cautati de multa vreme. Facem tot posibilul sa abordam o gama variata de produse, pentru toate varstele si evenimentele fericite din viata Dvs.

Pentru nunta, cadouri pentru miri sau nasi: seturi de halate de baie personalizate, seturi de prosoape personalizate, seturi matrimoniale (halate si prosoape).

Pentru botez, trusouri pentru biserica personalizate si diverse accesorii. 

De asemenea, gasiti cadouri originale si intotdeauna de calitate pentru bebelusi, copii, barbati si femei, precum si cadouri de casa noua.

Va invitam sa vizitati site-ul nostru si sa-i acordati timpul necesar. Veti descoperi modalitati de personalizare foarte variate, cu text, monograme sau semne zodiacale, precum si cu designuri potrivite oricarui eveniment sau oricarei ocazii.