Ce spun clientii ePersonalizat.ro

Feedback-ul Dvs este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru cei ce ne viziteaza magazinul online si care nu au intrat inca in contact cu produsele noastre. Ne bucuram foarte mult de fiecare data cand alocati cateva momente pentru scrierea unei recenzii si va multumim anticipat pentru ca o faceti!

(Nota 5/5)
Buna ziua, nu am apucat sa va multumesc pentru produse. Toata lumea a fost foarte incantata de cum au iesit. De asemenea, din punctul meu de vedere, aveti cel mai bun pret si cele mai bune produse, asta dupa ce am facut jn research de 3 zile pe internet si facebook. Am sa va recomand cu mare drag!
Postat de Sorina Caraciobanu! | 18.03.2019
(Nota 5/5)
Halatele sunt calitative si personalizate foarte frumos si îngrijit! Personalul foarte amabil si dragut! Va recomand cu drag!
Postat de Cristina Dinu | 12.03.2019
(Nota 5/5)
Totul exact cum am comandat!
Postat de Alexandra | 12.02.2019
(Nota 5/5)
5 Stele. As da si si mai multe daca ar fi posibil. Atat produsele (calitatea halatelor dar si a manoperei/inscriptiei) dar si serviciul prestat au fost peste asteptari. Nivelul de comunicare, adaptabilitate si executia a fost ireprosabila. Cu siguranta voi mai comanda si alte produse.
Postat de Alina | 27.01.2019
(Nota 5/5)
Multumesc pt șorț! Sunt foarte mulțumită.Sunteti nr.1❣️Chiar nu ma așteptam sa iasă atât de frumos❣️Materiale de calitate si scrisul frumos brodat...wow! Bravo! Succes! Țineți-o tot asa❣️
Postat de Cornelia Cirjan | 21.01.2019

Articolele de la 1 la 5 din totalul de 98

per pagina