Ce spun clientii ePersonalizat.ro

Feedback-ul Dvs este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru cei ce ne viziteaza magazinul online si care nu au intrat inca in contact cu produsele noastre. Ne bucuram foarte mult de fiecare data cand alocati cateva momente pentru scrierea unei recenzii si va multumim anticipat pentru ca o faceti!

(Nota 5/5)
Felicitari pentru ceea ce faceti ! Am fost foarte multumita de produsele comandate, de calitatea deosebita atat a materialelor cat si a broderiei. De la primul contact telefonic mi-am dat seama ca sunteti profesionisti, seriosi si inspirati incredere. Am comandat o lenjerie, doua halate de baie, doua prosoape de baie mari si doua mici, toate personalizate. A fost un cadou deosebit si foarte apreciat. Imi pare rau ca nu am reusit sa fotografiez produsele. O sa va recomand cu mare drag ! Succes in continuare !
Postat de Nicoleta Casaru | 19.06.2018
(Nota 5/5)
Sunt extrem de încântată de minunățiile pe care le faceți!Azi am primit comanda și este mai mult decât ma asteptam!!Cu siguranță vom reveni și vă vom recomanda prietenilor noștri!
Postat de Alina Agapie | 18.06.2018
(Nota 4.9/5)
Este un halat de baie foarte bun,calitativ,păcat ca nu are mânecile mai lungi. Fiul meu are 7 ani si i-am comandat o mărime mai mare 9-10 ani,iar mânecile sunt fixe,in rest este Ok.
Postat de Virginia | 17.06.2018
(Nota 5/5)
Recomand cu drag si incredere! Am fost placut surprinsa cand m-au contactat la telefon sa-mi ceara detalii despre ce vreau si sa-mi sugereze ce ar fi mai dragut. Sun foarte seriosi si impicati!
Postat de Valentina Cosac | 07.06.2018
(Nota 5/5)
Sunt extraordinare! Broderia impecabila! Calitatea prosoapelor - premium! Va multumesc! Seriozitate maxima!
Postat de Simona Enescu | 15.05.2018

Articolele de la 1 la 5 din totalul de 74

per pagina