Set 2 prosoape personalizate - cadou miri

140 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

| Spune-ti parerea

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

140 RON

Numarul maxim de caractere: 25

Numarul maxim de caractere: 25

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

140 RON

Descriere

Un cadou de nunta sau pentru aniversarea acesteia elegant si original, pentru miri, nasi sau domnisoare de onoare! Surprindeti-i cu ceva ce le va aminti cu siguranta de Dvs, oferindu-le un set de prosoape personalizate prin broderie cu numele mirilor, data nuntii sau alt text specific si cu unul dintre design-urile disponibile! Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium. Material: bumbac 100%, grosime 600 gr/m2, dimensiuni: aproximativ 50 x 90 cm.


Personalizarea poate fi facuta unitar, cu acelasi design sau tip de monograma pe toate prosoapele, sau putem broda un design specific pe fiecare prosop (de ex. semnele zodiacale). In cazul in care doriti designuri diferite, va rugam sa precizati acest lucru in campul de comentarii. Inainte de a broda prosoapele, va vom contacta si telefonic si vom stabili in detaliu modul in care le vom personaliza, astfel incat rezultatul sa fie exact asa cum va doriti!

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile:
- Design
- Zodiac
- Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Set 2 prosoape personalizate - cadou miri

Cum evaluezi acest produs?