Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Cum comand cadourile personalizate

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online www.ePersonalizat.ro aveti nevoie de o adresa de e-mail valida. Va recomandam ca inainte de a plasa o comanda, sa va inregistrati ca utilizator. Inregistrarea se face extrem de simplu si, intrucat suntem siguri ca veti reveni pe www.ePersonalizat.ro, va va permite sa efectuati mai usor comenzi ulterioare. Este posibila si efectuarea de comenzi fara a va inregistra, caz in care va trebui sa introduceti toate datele necesare, conform formularului, de fiecare data cand veti plasa o comanda.

Produsele de pe www.ePersonalizat.ro se comercializeaza personalizate prin broderie, cea mai eleganta, stilata si calitativa modalitate de personalizare. Personalizarea este intotdeauna inclusa in pret si se realizeaza urmand etapele descrise mai jos:

 1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”. Textul personalizat nu va include diacritice, dar daca se doreste ca scrisul brodat sa fie cu diacritice, va rugam sa precizati acest fapt in campul de comentarii al produsului. Dimensiunea literelor, fontul utilizat si pozitionarea textului vor fi stabilite de catre personalul www.epersonalizat.ro.

 2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.

Majoritatea produselor vin si cu posibilitatea personalizarii cu o imagine (design / monograma / semn zodiacal), care este de asemenea inclusa in pret. Pentru aceste produse, se continua cu pasul 3, astfel:

 3. Se alege o imagine din gama foarte variata pe care v-o punem la dispozitie. Imaginile sunt incluse intr-una din urmatoarele 3 categorii pe care le puteti vizualiza dand click pe unul din tab-urile:  

  • Design –imagini adaptate fiecarui produs in parte
  • Zodiac – semnele zodiacale, atat sub forma zodiacului clasic cat si sub forma unui zodiac pentru copii
  • Monograma – un mod foarte elegant de a personaliza prin broderie haine sau accesorii. Monogramele pot lua forma unei initiale a numelui (o singura litera) sau pot fi compuse din 2 litere (de ex. Initiala Prenume + Initiala Nume sau, in cazul unui cuplu, Initiala Prenume Ea + Initiala Prenume El) sau din 3 litere (de ex. Initiala Prenume 1 + Initiala Prenume 2 + Initiala Nume sau, in cazul unui cuplu, Initiala Prenume Ea + Initiala Nume de Familie + Initiala Prenume El). In cazul alegerii unei monograme, introduceti in campul “Text personalizat” una, doua sau trei litere, in ordinea pe care o doriti (in acest caz, implicit, produsul va fi personalizat cu aceste litere sub forma unei monograme). Ulterior introducerii literelor, alegeti tipul de monograma dintre variantele afisate, compusa dintr-o singura litera, din doua sau trei litere, corespunzator textului introdus in campul „Text personalizat”.

In cazul seturilor (set de halate de baie personalizate set de prosoape personaizate), personalizarea poate fi facuta unitar, cu acelasi design sau tip de monograma pe toate produsele, sau putem broda un design specific pe fiecare dintre produsele setului (de exemplu semnele zodiacale). In cazul in care doriti designuri diferite pe fiecare produs in parte (sau doriti personalizarea cu alte designuri de broderie, disponibile pe paginile altor produse), va rugam sa precizati acest lucru in rubrica de comentarii. Inainte de a broda orice produs, va vom contacta si telefonic pentru a stabili in detaliu modul in care il vom personaliza, astfel incat rezultatul sa fie exact asa cum va doriti!

In privinta halatelor de baie, gasiti ghiduri de marimi sub forma unor poze adaugate de pozele produselor, sau puteti consulta ghidul complet al halatelor de baie. Ulterior, va rugam sa specificati masura dorita in rubrica de comentarii.

Culorile imaginii brodate pot diferi de cele afisate si vor fi alese de catre personalul www.ePersonalizat.ro in functie de culoarea produsului si de cea a textului personalizat. Dimensiunea imaginii brodate va fi stabilita, de asemenea, de catre personalul www.ePersonalizat.ro.

Ca extraoptiune, va punem la dispozitie o gama foarte variata de cutii cadou, de diverse dimensiuni si culori, dar intotdeauna cu fundita de satin pe capac.

In cazul in care aveti alte sugestii sau idei de personalizare, va rugam sa le mentionati in campul “Comentarii”. Vom face tot posibilul sa le punem in practica si va vom comunica in prealabil atat posibilitatea efectuarii lor, cat si imposibilitatea realizarii, acolo unde va fi cazul.

Daca doriti sa comandati mai multe produse de acelasi fel, insa personalizate diferit, trebuie sa comandati fiecare produs separat, intrucat www.ePersonalizat.ro creeaza pentru Dvs. produse unicat! Introducerea in campul “Cantitate” a unei cifre mai mare decat 1 va face sa primiti produsul personalizat in mai multe exemplare identice, conform cantitatii precizate.

Dupa ce ati ales produsul dorit si l-ati personalizat conform preferintelor Dvs., faceti click pe butonul "Adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe simbolul "Cosul meu".

Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele dorite, faceti click pe butonul "Confirma personalizarea si finalizeaza comanda". In continuare, introduceti datele necesare finalizarii comenzii (in cazul in care nu aveti deja creat un cont  pe www.ePersonalizat.ro) sau verificati / alegeti adresa la care doriti sa se faca livrarea (care vor fi deja completate in cazul in care v-ati creat in prealabil un cont), apoi faceti click pe butonul "Confirma personalizarea si trimite comanda".

Dupa lansarea comenzii veti primi automat un e-mail cu datele comenzii Dvs. Ulterior, inainte de a personaliza prin broderie produsele comandate, va vom suna pentru a discuta si telefonic toate detaliile comenzii, in general si ale personalizarii (broderiei) in particular, pentru a ne asigura ca totul va iesi exact asa cum va doriti!

Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea "Comenzile mele" din cadrul paginii "Contul meu".