Ce spun clientii ePersonalizat.ro

Feedback-ul Dvs este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru cei ce ne viziteaza magazinul online si care nu au intrat inca in contact cu produsele noastre. Ne bucuram foarte mult de fiecare data cand alocati cateva momente pentru scrierea unei recenzii si va multumim anticipat pentru ca o faceti!

(Nota 5/5)
Sunt deja la a doua comanda si sunt peste masura de incantata de tot ceea ce tine de acest site:calitate ireprosabila a produselor,iar in privinta relatiilor cu clientii dna Marilena parca era prietena mea cea mai buna,atunci cand ma suna pentru a definitiva detaliile comenzii!Sincer,nu credeam ca exista si astfel de servicii!Va multumesc si revin si cu alte comenzi la dvs!
Postat de Georgiana | 23.05.2019
(Nota 5/5)
Materialele de buna calitate alaturi de promptitudinea si amabilitatea personalului au dat nastere in final unui cadou perfect pentru nepotelul nostru. Multumim.
Postat de Dumitru | 17.05.2019
(Nota 5/5)
Promptitudinea, serviabilitatea si nu in ultimul rand calitatea ireprosabila a produsului - halat barbatesc cu monograma- ma determina sa va felicit si astept cu nerabdare urmatoarea ocazie sa mai comand ceva.
Postat de Mihaela | 09.05.2019
(Nota 5/5)
Am primit halatul inainte de Pasti, cand e o perioada aglomerata. Doamna Marilena a fost de mare ajutor si l-a livrat mai devreme catre curier. Am comunicat extraordinar cu echipa. M-au ajutat in alegerea broderiei si a marimii. Cadoul a fost apreciat, iar calitatea halatului este foarte buna. Multumesc!
Postat de Andrada | 29.04.2019
(Nota 5/5)
Produsul a indeplinit asteptarile. Personalul de asemenea. Cu siguranta voi reveni!
Postat de Anghel Laura | 23.04.2019

Articolele de la 21 la 25 din totalul de 123

per pagina