Ce spun clientii ePersonalizat.ro

Feedback-ul Dvs este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru cei ce ne viziteaza magazinul online si care nu au intrat inca in contact cu produsele noastre. Ne bucuram foarte mult de fiecare data cand alocati cateva momente pentru scrierea unei recenzii si va multumim anticipat pentru ca o faceti!

(Nota 5/5)
Sunt foarte mulțumită de halate. Sunt frumoase si de calitate. Si voi ati fost foarte promti in livrarea coletului.
Postat de Daniela | 04.08.2018
(Nota 5/5)
Multumesc mult! Produsele sunt de calitate , sunt foarte multumita! O sa mai comand ! Recomand cu incredere!
Postat de Ana Maria Postolache | 21.07.2018
(Nota 5/5)
Felicitari pentru ceea ce faceti ! Am fost foarte multumita de produsele comandate, de calitatea deosebita atat a materialelor cat si a broderiei. De la primul contact telefonic mi-am dat seama ca sunteti profesionisti, seriosi si inspirati incredere. Am comandat o lenjerie, doua halate de baie, doua prosoape de baie mari si doua mici, toate personalizate. A fost un cadou deosebit si foarte apreciat. Imi pare rau ca nu am reusit sa fotografiez produsele. O sa va recomand cu mare drag ! Succes in continuare !
Postat de Nicoleta Casaru | 19.06.2018
(Nota 5/5)
Sunt extrem de încântată de minunățiile pe care le faceți!Azi am primit comanda și este mai mult decât ma asteptam!!Cu siguranță vom reveni și vă vom recomanda prietenilor noștri!
Postat de Alina Agapie | 18.06.2018
(Nota 4.9/5)
Este un halat de baie foarte bun,calitativ,păcat ca nu are mânecile mai lungi. Fiul meu are 7 ani si i-am comandat o mărime mai mare 9-10 ani,iar mânecile sunt fixe,in rest este Ok.
Postat de Virginia | 17.06.2018

Articolele de la 16 la 20 din totalul de 91

per pagina