Ce spun clientii ePersonalizat.ro

Feedback-ul Dvs este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru cei ce ne viziteaza magazinul online si care nu au intrat inca in contact cu produsele noastre. Ne bucuram foarte mult de fiecare data cand alocati cateva momente pentru scrierea unei recenzii si va multumim anticipat pentru ca o faceti!

(Nota 5/5)
Mi-am dorit mult un halat de baie alb personalizat cu inițialele mele și am discutat cu mai multe persoane în vederea brodării, însă cei de la epersonalizat m-au convins că știu ce fac. De ani de zile comunic zilnic cu oameni din relații cu clienții, dar niciodată nu am găsit pe cineva cu atâta răbdare și interes pentru clienți așa cum a fost dna Marilena Dobre. Mi-am dorit ca inițialele să fie aranjate altfel decât în modelul de pe site, ceea ce nu a reprezentat deloc o problemă pentru ei. Am discutat în repetate rânduri despre cum vreau să fie, atât telefonic, cât și pe fb și prin email, fiindu-mi trimise modele pentru a ieși cum îmi doresc. Am fost întrebată dacă mă grăbesc cu comanda, am spus nu, dar surpriză, a doua zi după ce am confirmat că acela este modelul pe care mi-l doresc, am și primit halatul care a ieșit PERFECT, adică chiar mai bine decât mă așteptam! Mai mult, îmi doream și papuci de casă personalizați la fel ca halatul, și deși au spus că nu brodează papuci, s-au oferit să îmi brodeze pe o bucată de fetru inițialele pentru a putea fi aplicate pe papuci. Un serviciu incredibil de bun! Cu siguranță am să-i recomand tuturor și tot cu siguranță voi mai reveni cu comenzi pentru întreaga familie.
Postat de Iulia | 18.01.2019
(Nota 5/5)
Multumesc mult !! Sunt foarte mulțumită atât de halate cât și de consiliere!! Un personal extrem de amabil și profi. Materialul și personalizarea sunt exact ca in pozele de prezentare! Coletul a venit in 3 zile. Felicitări !
Postat de Oprea Maria | 16.01.2019
(Nota 5/5)
Buna ziua A ajuns halatul Este superb . Nu ma asteptam ❤ Voi mai reveni cu comenzi cu siguranta Va multumesc mult O zi frumoasă ❤❤
Postat de Mihaela Raducan | 14.01.2019
(Nota 5/5)
A fost unul dintre cele mai frumoase si mai de succes cadouri de Craciun pe care le-am facut vreodata. Va multumesc mult! La Multi Ani si mult succes in 2019!
Postat de Maria M. | 31.12.2018
(Nota 5/5)
Ok
Postat de Predoiu Stefan | 11.12.2018

Articolele de la 6 la 10 din totalul de 98

per pagina