Ce spun clientii ePersonalizat.ro

Feedback-ul Dvs este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru cei ce ne viziteaza magazinul online si care nu au intrat inca in contact cu produsele noastre. Ne bucuram foarte mult de fiecare data cand alocati cateva momente pentru scrierea unei recenzii si va multumim anticipat pentru ca o faceti!

(Nota 5/5)
Sunt foarte multumita de acest set de halat si prosop! Calitate buna, personalizarea arata foarte bine! Un cadou deosebit! Am mai comandat un set! Multumesc!
Postat de Ana Maria | 20.04.2017
(Nota 5/5)
Prosopul este cu adevarat de lux, nu am mai intalnit nicaieri un astfel de prosop, nici in comert, nici in vreun hotel.... Calitatea este cu adevarat exceptionala, o sa mai cumpar, multumesc!
Postat de Georgiana | 28.03.2017
(Nota 5/5)
Singurul loc in care am gasit halate la masuri foarte mari! Le-as fi luat chiar si nepersonalizate, dar au iesit chiar super, nu m-as fi gandit!
Postat de Diana | 24.03.2017
(Nota 5/5)
A iesit foarte frumos, chiar mai bine decat in poze. Mi-a placut si faptul ca am putut alege nu doar textul care sa fie brodat, dar si un design - am ales gratarul. Multumesc.
Postat de Clara | 07.03.2017
(Nota 5/5)
O idee foarte frumoasa cu personalizarea halatului. Calitate foarte buna si culori placute. Personal amabil care ofera toate detaliile necesare clientului. Va multumesc mult de tot.
Postat de codin delia | 02.03.2017

Articolele de la 91 la 95 din totalul de 108

per pagina