Ce spun clientii ePersonalizat.ro

Feedback-ul Dvs este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru cei ce ne viziteaza magazinul online si care nu au intrat inca in contact cu produsele noastre. Ne bucuram foarte mult de fiecare data cand alocati cateva momente pentru scrierea unei recenzii si va multumim anticipat pentru ca o faceti!

(Nota 5/5)
Foarte frumos a iesit trusoul! Am fost impresionata de atentia la detalii, am fost sunata dupa ce am plasat comanda si am fost intrebata inclusiv despre ce culoare vreau sa aiba parul printului brodat :)
Postat de Lavinia | 01.03.2017
(Nota 5/5)
Foarte Profi, livrare prompta, materiale de calitate. Cadoul achizionat de noi a fost super apreciat, tocmai prin calitate și originalitatea broderiei. Recomand!
Postat de Alexandra | 24.02.2017
(Nota 5/5)
Recomand, halatele de copii sunt foarte frumoase si de calitate, iar livrarea rapida. 10 steluțe :)
Postat de Monica | 22.02.2017
(Nota 5/5)
Singurul loc in care am gasit un halat de baie de masura foarte mare. Nici nu ma gandisem ca ar putea fi si personalizat, dar a iesit mult mai frumos asa. Multumesc mult.
Postat de Cristina | 19.02.2017
(Nota 5/5)
Am avut o experiență foarte plăcută. Trusoul pentru botez este minunat, calitatea materialelor este foarte bună, am avut parte de sfaturi bune și se vede că totul este făcut cu multă dăruire. Recomand cu toată inima!
Postat de Cristina | 12.02.2017

Articolele de la 86 la 90 din totalul de 98

per pagina