Ce spun clientii ePersonalizat.ro

Feedback-ul Dvs este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru cei ce ne viziteaza magazinul online si care nu au intrat inca in contact cu produsele noastre. Ne bucuram foarte mult de fiecare data cand alocati cateva momente pentru scrierea unei recenzii si va multumim anticipat pentru ca o faceti!

(Nota 5/5)
Coletul a ajuns cu bine. Foarte frumoase !! Multumim pentru grija dumneavoastra si pentru munca depusa pentru a livra un podrus atat de frumos.
Postat de Anamaria | 08.02.2018
(Nota 5/5)
Mulțumim mult! Suntem incantați de serviciile și produsele d-voastră.
Postat de Cristina Gabriela | 26.01.2018
(Nota 5/5)
Multumesc mult pentru halatul de baie pe care l-ati personalizat pentru baiatul meu ! O calitate foarte buna si un aspect deosebit , pe masura asteptarilor ! Vom mai comanda de la dumneavoastra , Un An Nou prosper !
Postat de Andreea Neacsu | 08.01.2018
(Nota 5/5)
Comandati cu incredere dupa acest site....sunt exceptionale! Eu sunt foarte multumita de ce am comandat si echipa a dacut tot posibilul sa-l trimita inainte de Craciun!!! A fost o mare bucurie pentru fetita mea Alessia!
Postat de Raluca | 30.12.2017
(Nota 4.9/5)
Buna ziua! Am vrut doar sa va spun ca am primit coletul, halatul de baie cu inscriptia Carla si curcubeu. E superb lucrat! Plus ca halatul in sine e de foarte buna calitate! Tare mult va multumesc!!! Va felicit pentru treaba buna pe care o faceti. Sarbatori frumoase va doresc!
Postat de Maria Alexandra | 18.12.2017

Articolele de la 46 la 50 din totalul de 102

per pagina