Ce spun clientii ePersonalizat.ro

Feedback-ul Dvs este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru cei ce ne viziteaza magazinul online si care nu au intrat inca in contact cu produsele noastre. Ne bucuram foarte mult de fiecare data cand alocati cateva momente pentru scrierea unei recenzii si va multumim anticipat pentru ca o faceti!

(Nota 5/5)
Au scris mai multi aici despre calitatea produselor si despre frumusetea broderiei, niciun dubiu in aceasta privinta. Eu vreau sa scriu despre promtitudinea si seriozitatea acestui site, care m-a impresionat cu adevarat. Tineti-o tot asa, eu sunt inca un client care va reveni cu siguranta. Multumesc.
Postat de Georgiana | 03.10.2017
(Nota 4.9/5)
materialele sunt de calitate si broderiile ,super! PROMTITUDINE! multumesc mult.
Postat de daniela modalca | 15.09.2017
(Nota 5/5)
Am cumparat un set de halate personalizate pentru aniversarea a 12 ani de casnicie. Sunt foarte frumoase, pufoase si bine lucrate. Broderia personalizata este ireprosabila. Am ales Dna. Mami si Dl. Tati, asa ne alinta fetita noastra cand vrea sa obtina ceva :D. A fost o surpriza frumoasa! Multumesc echipei pentru cat de mult s-a straduit sa livreze halatele in timp util (mai repede decat timpul precizat pe site pentru ca plecam in concediu). Au fost foarte draguti si m-au ajutat sa ii fac o surpriza frumoasa sotului meu. Recomand cu placere acest set de halate!
Postat de Anca Antoci | 07.09.2017
(Nota 5/5)
Buna ziua! Produsele sunt de calitate. Broderia este foarte frumoasa. Implicarea celor de la epersonalizat este la superlativ, pun suflet in ceea ce fac. M-am simtit un client special. Recomand acest site din tot sufletul. Am fost mai mult decat incantata de tot ceea ce fac ei. Sa o tineti tot asa! nu mi s-a mai intamplat sa vad atata implicare sa-mi ajunga comanda in cel mai scurt timp si atata atentie la detalii. Felicitari!!!!
Postat de Liliana Cainamisir | 29.08.2017
(Nota 5/5)
Am comandat doua astfel de seturi de halate si prosoape. Sunt foarte frumoase ,suntem foarte multumiti !Felicitari!va multumesc,ptr tot!o zi buna !vom mai reveni cu comenzi pe viitoar cu siguranta!
Postat de Mirela | 25.08.2017

Articolele de la 46 la 50 din totalul de 91

per pagina