Suntem deschisi si functionam normal! Comenzile se livreaza prin curier, in intreaga tara. Multumim!

Ce spun clientii ePersonalizat.ro

Feedback-ul Dvs este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru cei ce ne viziteaza magazinul online si care nu au intrat inca in contact cu produsele noastre. Ne bucuram foarte mult de fiecare data cand alocati cateva momente pentru scrierea unei recenzii si va multumim anticipat pentru ca o faceti!

(Nota 5/5)
Sunt perfecte pentru un cadou mai special. Materialul este calitativ, designul este vesel. Este exact ceea ce voiam, imi sunt tare dragi!
Postat de Dana Vadia | 06.07.2020
(Nota 5/5)
Tocmai am primit comanda si sunt foarte incantata! Multumesc pentru promptitudine. Cu siguranta voi mai comanda si in viitor.
Postat de Madalina | 20.06.2020
(Nota 5/5)
Nasii au fost foarte incantati de cadou. Halatele sunt de calitate superioara, broderia eleganta, informatiile si sfaturile au fost foarte utile, raport calitate - pret foarte bun. Recomand cu incredere!
Postat de Naghi Mirabela | 15.06.2020
(Nota 5/5)
Sunt foarte multumita ! Produsele sunt de calitate, personalul este foarte amabil iar coletul a ajuns in 2 zile ! Recomand cu incredere !
Postat de Moldovan Herta | 12.06.2020
(Nota 5/5)
Halatele sunt de calitate, inscriptionarea clara, iar personalul extrem de amabil si rabdator in acordarea sfaturilor legate de marimi. Multumim pentru promptitudine!
Postat de Nicolle Gave | 04.06.2020

Articolele de la 1 la 5 din totalul de 131

per pagina