Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Halate de baie pentru copii, femei și bărbați. Cadouri inspirate și accesorii utile!

Primul meu halat de baie a fost un cadou primit din partea soției, la câteva luni după nuntă. Era un halat de calitate, din bumbac 100% velur, cu textura prosopului pe interior. Nu mai purtasem niciodată un halat de baie așa că, trebuie să recunosc, la început nu l-am apreciat foarte mult. Fiind, însă, un cadou din partea soției, nu am avut altă opțiune decât să îl agăț pe cuierul din baie, unde a stat răbdător și disponibil, dar nefolosit câteva luni la rând. Ca toate deprinderile acumulate în timp, faptul că nu folosisem niciodată un halat de baie mă făcea să nu-i văd utilitatea și să-l privesc cu indiferență după fiecare duș, tratându-l ca pe un obiect de „mobilier”.

Halate de baie

Lucrurile s-au schimbat, însă, odată cu sosirea toamnei. Răcoarea de la finalul băii m-a determinat să încerc, totuși, senzația și căldura oferite de îmbrăcarea cu un halat de baie. Și iată cum cadoul „uitat” în cuierul din spatele ușii a devenit, brusc dar pentru totdeauna, unul dintre accesoriile vestimentare preferate. Nenumăratele prosoape pe care le aveam, mari și mici, pufoase și absorbante, nu puteau oferi același confort și nu puteau păstra aceeași temperatură a corpului la ieșirea din baie. 

halat de baie barbati albastru

Dincolo de răsfățul oferit de un halat de baie, folosit după dușul de dimineața sau seara, ori ca o haină de casă moale și călduroasă, în timp am realizat că există și alte avantaje și motive pentru care halatele de baie pot fi utile, atât pentru copii și doamne, cât și pentru bărbați.

1. Intimitate. De fiecare dată când aveți oaspeți care petrec mai multe zile la Dvs. un halat de baie vă va ajuta să evitați cursele în viteză dintre baie și dormitor, reprezentând soluția perfectă în prezența musafirilor. Din această perspectivă, nu ar fi rău să păstrați un halat de baie în plus inclusiv pentru oaspeții Dvs. care, la rândul lor, vor aprecia confortul și „protecția” acestuia.

2. La piscină sau SPA. Ați uitat vreodată să luați la piscină un prosop mare cu care să vă ștergeți la ieșirea din apă? Dacă răspunsul este „da”, înseamnă că ințelegeți pe deplin importanța acestuia. Prosoapele mai mici nu vor fi cu adevărat de folos, iar cele mari, deși utile, nu vor oferi confortul și căldura unui halat de baie în care să vă înfășurați la ieșirea din apă. Mai ales pentru copiii de toate vârstele, halatul de baie reprezintă unul dintre cele mai importante accesorii atunci când merg la piscină, în special în anotimpurile reci.

set-halat-de-baie-prosop-personalizat

3. Diminuarea „stocurilor” de prosoape: așa cum am mai spus deja, halatul de baie funcționează ca o alternativă mai eficientă și mai călduroasă la un prosop clasic.

halat de baie bleu

4. Costum de petrecere, inclusiv petrecerea burlăcițelor. Halatul de baie vă poate scoate de multe ori din încurcătură atunci când trebuie să participați la o petrecere în pijamale sau una cu costume. Câteva bigudiuri roz în păr, niște ochelari cu lentile groase pe nas și un halat de baie peste pijamale sau haine și nu doar că veți rezolva problema, dar veți deveni și sufletul petrecerii! Iar pentru nunțile la care domnișoarele doresc o petrecere a burlăcițelor cu adevărat specială, toate fetele se pot îmbrăca în halate personalizate cu numele lor și cu un design haios, la alegere.

halat de baie roz

5. Doar pentru doamne și domnișoare: în serile în care prietenele vă vizitează, puteți fi gazda perfectă și, îmbrăcată adecvat într-un halat de baie, veți putea pregăti toate cele necesare pentru pedichiură, măști de față, floricele de porumb și, bineînțeles, un film!

Halatele de baie pot fi din bumbac 100% sau un amestec de bumbac și poliester (dar, pe ePersonalizat.ro veți găsi întotdeauna exclusiv halate din bumbac 100%, atât cele pentru adulți, cât și cele pentru copii), din frotir (prosop), din polar (sintetice), cele tip „cocolino”, din microfibră sau cele recomandate și oferite de noi, pe ePersonalizat.ro, din velour, catifelate la exterior și din prosop absorbant pe interior, din bumbac 100% și la o calitate premium. Pe acestea le și personalizăm în (aproape) orice modalitate doriți, cu un text și un design la alegere, o monogramă sau un semn zodiacal.

halat baie personalizat zodiac

 

halat de baie verde

Evident, halatele de baie pot fi atât pentru copii cât și pentru adulți, în diverse variante de culori și mărimi. Pentru copii, noi vă oferim halate de baie albe sau colorate, personalizate, pentru toate vârstele, de la 1 la 14 ani. Există două variante pe care vi le punem la dispoziție: halate de baie cu albinuțe și ursuleți, ce pot fi personalizate doar cu text și halate de baie ce pot fi personalizate atât cu text, cât și un design / monogramă / semn zodiacal, la alegere. Ambele variante sunt disponibile în măsuri potrivite copiilor între 1 și 14 ani. Iar pentru bebeluși (0-1 ani), în cazul variantei cu albinuțe și ursuleți, avem atât halate albe, cât și halate colorate (albastre, roz, roșii, turcoaz, galbene, etc).

halat baie copii

 

halat baie si prosop copii

În cazul adulților, vă oferim halate de baie personalizate în diverse variante de culori, atât pentru doamne cât și pentru domni. Halatele de baie pentru femei pot fi albe, grena (vișiniu), roz-deschis, roz-închis, roz-piersică, crem sau mov, în timp ce halatele de baie pentru bărbați pot fi albe, albastru închis, albastru deschis, grena închis, verzi, crem sau mov. În privința mărimilor, de multe ori halatele de baie pentru bărbați sau femei sunt oferite doar în varianta unei mărimi universale. Pe ePersonalizat.ro facem eforturi să vi le oferim în toate mărimile posibile: S, M, L, XL si XXL pentru doamne, XL, XXL si XXXL pentru domni și chiar și mărimi foarte mari, 3-4XL, 5-6XL sau chiar 7XL! În plus, pentru doamne, avem și halate de baie trei sferturi (mai scurte) și cu glugă, ideale pentru uscarea rapidă a părului la ieșirea din baie.

Personalizarea halatelor de baie se realizează, întotdeauna, prin broderie, cea mai elegantă și calitativă modalitate de personalizare a textilelor. Astfel, pe lângă rolul practic și utilitatea halatului de baie, acesta va căpăta și un caracter cu adevărat personal, unic și original. Aceste halate se pretează foarte bine pentru a fi oferite ca și cadouri personalizate pentru diverse ocazii, aniversări sau evenimente speciale. În plus, atunci când sunt grupate ca și set de halate personalizate, pot reprezenta cadoul ideal de nuntă / cununie pentru miri sau nași, la aniversarea nunții sau pur și simplu un cadou de casă nouă sau pentru un cuplu. 

halate de baie pentru nasi

Pentru personalizarea halatelor de baie vă punem la dispoziție o gamă foarte variată de designuri de broderie. În cazul în care doriți să le oferiți ca și cadouri de nuntă, puteți alege un design specific, cu mirele și mireasa, mașina nunții, verighete, porumbei sau monograma familiei. Pentru nași sau pentru cupluri, puteți alege un design potrivit fiecăruia, începand cu monograma cuplului, diverse forme de inimi, păsărele, fluturași, gărgărițe sau pisicuțe, ori un design care să reflecte pasiunile acestora (pictori, muzicieni, pescari, bucătari...). Cât despre cuplurile al căror nume de familie are o semnificație anume, putem găsi designul potrivit, așa cum am făcut-o pentru familia Porumbel, cu setul de halate de mai jos.

halate de baie personalizate cu nume

Aceasta a fost, pe scurt, povestea transformării unui cadou puțin apreciat la momentul primirii într-o adevarată pasiune și, prin ePersonalizat.ro, într-o profesie. Găsiți pe site-ul nostru una dintre cele mai diversificate oferte de halate de baie din România și, credem noi, cea mai variată și profesionistă abordare în privința personalizării prin broderie a halatelor de baie. Vă mulțumim pentru interes și vă invităm să studiați varietatea halatelor de baie de pe ePersonalizat.ro, pe care le veți găsi în diferite categorii de produse: Bebe, Copii, Cadouri Ea, Cadouri El, Nuntă și Familie.